divendres, 14 de desembre del 2012

Acabem la setmana!!!


Ja us vam dir dilluns que aquesta setmana seria molt molt intensa i la veritat és que ho ha estat! Han estat cinc dies on hem treballat junts, on ens hem esforçat per assolir tot el que ens havíem proposat! Tot el que veureu ho hem fet nosaltres, hem pintat, punxat, decorat, creat.. tots,  i quan diem tots volem dir tots,  ens hi hem esforçat i això és el que més importa, ja que a vegades el resultat final potser no és el que esperàvem, però el que compta és l'interès que hi hem posat i tot el que hem treballat per aconseguir-ho. 

Esperem doncs, que diumenge quan ens trobem gaudiu tant de les cançons i un petita sorpresa que us tenim reservada com també de tot el que podreu descobrir, mirar, observar... a la classe dels Vaixells!!! 

I una bonica manera d'acabar és oferir-vos un petit tastet del nostre treball, només un petit tastet, la resta diumenge!!!







Petonets!!!!!!!!!!!!!!

2 comentaris:

  1. Quina feinada que tenim tots amb el nadal!!!! :(... Menys mal que aquests petitons ens donen alegria per poder-ho superar cada any! Jejejejje!
    Ara feia molts dies que no em podia conectaar a mirar el blog i realment he "flipat" al veure la quantitat de coses que esteu fen.
    T'agraeixo a tu Vanessa i a tot l'equip l'esforç que feu pels nostres fills. Gracies de veritat.
    Mar

    ResponElimina
  2. Els vaixells han treballat molt per aconseguir tenir-ho tot apunt per avui!!! i la càmera indiscreta de la classe no ha deixat de captar bons i grans moments!!!
    Moltes gràcies Mar!

    Petonets!!!!

    ResponElimina