dimarts, 18 de desembre del 2012

Tarda... La visita del patge reial!!!

Sí aquest matí alguns hem pogut veure el pare Noel a la tarda tots hem pogut gaudir d'una visita d'allò més especial, una visita que a tots, tant gran com petits ens ha portat un toc de màgia, alegria i il·lusió!

Ens hem reunit al pati juntament amb els companys de P3, P5, 1r i 2n... i al mig del pati hem pogut veure una cadira d'allò més engalanada!!! 
Tot a punt: silenci, música que sona i... ja està aquí!!!! Sí, la Vanessa, ha entrat d'allò més ben acompanyada, ha arribat amb el patge reial!!!



Ja estem a punt

Ja el veig!!!

És el patge reial!!!!























































Sí, sí... el patge ens ha vingut a visitar a l'escola! En un primer moment semblava que no sabia molt bé on era i se'l veia un xic cansat, però tant bon ens ha vist a tot i el Cesc li ha fet entrega de les claus del Patufet per tal que pugui entrar sempre que vulgui!!! 
I seguidament ens ha passat a llegir un discurs que havia preparat amb moltes ganes i on hem pogut comprovar que certament els patges també són màgics, ja que sabia com havíem fet la carta o bé que hi ha algú que ha de millorar... i també ens ha explicat i recordat que la nit de reis haurem d'anar a dormir molt d'hora!!!


La clau del Patufet

El gran patge reial

























































En acabar el seu discurs ha arribat el moment més esperat!!! El moment de poder donar-li la carta!!! Hem començat pels grans i al final ens hem quedat nosaltres amb el patge i hem pogut compartir conversa i confidències amb ell, tot un luxe!!! Ah! i hem tingut caramels de regal!!!



En Marçal ben rialler!


















En LLuc què ha vingut a mitges, però no s'ho podia perdre!















Com que ell estava enfeinat ha necessitat una mica d'ajuda!!!


I on vius tu fa fred?








































I per tal de tenir un bon record, ens hem fet una foto tots junts amb aquest patge tant i tant guapo i que segur que tardarem molt en oblidar!!!

Gràcies!!!!! 


I ja veieu oi? Sí és que ha estat una tarda d'allò més especial!!! Ara ja queda menys per rebre la visita de SSMM els Reis de l'Orient!!!
I com que la tarda ha donat per molt moments, en aquest link o l'apartat d'imatges de l'escola podeu trobar les diferents instantànies i en breu un vídeo del discurs!!!


Petonets!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada