dilluns, 17 de desembre del 2012

Dia de Reis...

Sí, ho heu llegit bé, dia de Reis, ja que avui a la classe dels Vaixells hem parlat molt sobre els reis més famosos... SSMM els Reis de l'Orient, sí, aquells que porten coses a tota la gent, però, evidentment que per saber que han de portar, abans cal preparar-ho tot molt bé i una de les primeres coses que hem de tenir presents és la gran i important carta i el missatger que la farà arribar a SSMM! 

No patiu, ho tenim controlat, avui ja hem fet la carta i demà a la tarda rebrem la visita del Gran Patge Reial que s'encarregarà de fer arribar les nostres cartes a SSMM els Reis de l'Orient!  
Tots hem coincidit que encara no podíem encarregar-nos d'escriure la carta, però el que si podíem fer era primer de tot fullejar unes quantes revistes per anar mirant els diferents jocs, joguines, disfresses... i seguidament retallar allò que ens agradaria rebre de regal per Reis! 

Ens voleu veure i escoltar?  Uns passen els  fulls buscant allò que més els agrada, els altres ja ho tenen més que clar i simplement s'ho miren millor... 






Un cop ja ho tenim més o menys clar arriba el moment de retallar! Ningú ha perdut el temps tornant a mirar sinó que ràpidament hem anat allò que ens interessava, tot i que algú ha ampliat la llista de regals!







Amb els regals escollits hem passat a pintar i decorar la carta i enganxar els jocs, joguines... 

Fem la nostra carta als reis!


Tot i que encara ens costa una miqueta i més tenint davant tantes i tantes joguines hem parlat de la importància de compartir i pensar que no cal fer una llista molt molt llarga de regals, ja que en altres llocs hi ha nens i nenes que no tenen tanta sort com nosaltres i per tant potser millor només demanar allò que realment ens agrada i deixar més cosetes pels altres, però bé, tal com diem i podreu veure la llista  és força llarga,!!!

Les nostres cartes!!!

Ara bé, a part de joguines a vegades també ens poden deixar carbó eh?  I sabíeu que pel dia de Reis hi ha un postre concret? El tortell de Reis!  En el tortell hi ha una fava i la figureta d'un rei. A qui li toqui la figureta, se'l coronarà Rei de la festa i a qui li toqui la fava, se li diu que haurà de pagar el tortell!!! 


Un tortell de reis


A la tarda nosaltres hem fet pintat i decorat el nostre propi tortell de Reis, però encara ens hauria agradat més poder-ne tastar un trosset!!!

El dia d'avui ha estat per tant ple de màgia, ha estat un dia on tres personatges màgics, únics, especials han estat presents i tot que encara falta per la seva arribada demà al Patufet rebrem el gran patge reial que es quedarà ben parat quan vegi les classes tant boniques que tenim i reculli les nostres cartes!!! 

Ens queda per davant... només unes horetes de nervis i finalment podrem gaudir d'aquesta visita tant esperada!!!





Petonets "reials"!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada