divendres, 21 de desembre del 2012

Bon Nadal!!!

Avui sí, que ja us podem dir BON NADAL!!! Avui ja hem posat fi aquest trimestre,un trimestre on tots hem pogut gaudir, aprendre i fer-nos grans en aquest viatge que va començar aquest setembre.
Han estat tres mesos de treball, tres mesos que ens han servit per conèixer-nos un mica millor, tres mesos que han permès que tots descobrissim coses noves, en recordessim d'altres, però sobretot han estat tres mesos on junts hem descobert que podem fer molt més del que ens pensem i tal com ja hem dit en moltes ocasions,  on hem après que a vegades el resultat final no sempre és el més important sinó que tot el que hem fet per assolir-ho també té un pes molt i molt imporant! 

I de la mateixa manera que per Nadal la gent acostuma a reunir-se amb la família, avui nosaltres ens hem reunit tots a l'edifici de Bruniquer del P3 fins a 6è i junts hem pogut gaudir de l'últim dia de trimestre d'una manera molt especial!!! 
Hem començat puntuals amb els Pastorets que ens han encandilat a tots!!! Els companys de 5è estan fets uns artistes!!!


Els Pastorets 

La festa ha continuat amb la cantada de Nadal de tots els grups i les actuacions musicals de diferents companys més grans i que també ens han deixat amb la boca oberta!!!! Molts ens ho miràvem pensant... i jo quan sigui gran també ho faré tan bé? 


Amb la llum del fanalet... 



I per acabar el matí s'ha fet l'entrega dels premis de les postals guanyadores i.. a la classe dels Vaixells la guanyadora ha estat: 


La Sena


Ha estat un matí d'allò més divertit! Teatre, música, una mica d'esbarjo, premis i per dinar com no podia ser d'una manera menú nadalenc!!! Una bona manera d'acabar la jornada!!! 


Sopa de galets, pollastre i turrons


El matí ha permès captar molts i molts moments i en aquest LINK o al Web de l'Escola ho podeu comprovar!

Ja ho veieu, quin final de trimestre tan intens, tan ple de bon moments, de tants sentiments i emocions... i ara ja només ens queda dir-vos:


BON NADAL
 I FELIÇ ENTRADA AL NOU ANY!!!



Ens veiem a la tornada!!!!

Petonets i abraçades!!!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada