dijous, 13 de desembre del 2012

Ja tenim el pessebre!!!


Si ahir vam gaudir de la companyia dels Trens buscant i trobant el Tió avui hem pogut tornar a compartir amb ells una estoneta! Avui junts hem muntat el pessebre de l’entrada!

Ahir ens vam repartir les figuretes més característiques del pessebre on no hi pot faltar Sant Josep, la Verge Maria, el Nen Jesús, els pastorets, els tres reis, el bou i la mula... i les vam pintar ben boniques i després de vernissar-les perquè encara quedessin més boniques la Vanessa les va retallar i aquest matí just després del pati hem anat cap a P3.

Tot junts hem fet una rotllana i hem parlat del pessebre i fins i tot hem pogut descobrir a que a la Martina de P3 li encanta el nen petit del pessebre!!!

Les figures del pessebre


La Glòria i la Vanessa s’han encarregat de penjar la molsa, el suro i el cel i a partir d’aquí de dos en dos hem anat a penjar les diferents figuretes!

Comencem

L'establia

Una pastora

Gaspar

Baltasar

Melcior

Mentre anàvem muntant la Glòria ens ha explicat un conte: El caganer i just llavors ens hem adonat que ens hem deixat el caganer!!! Demà sens falta el penjarem!!! Un pessebre sense caganer no és un pessebre, de la mateixa manera demà l’acabarem d’adornar amb una mica de neu, però de moment el nostre pessebre ja fa molt de goig!!!


El nostre pessebre


I per acabar us deixem un petit recull d’imatges!!!






I si us voleu entretenir muntant un pessebre a l'ordinador, en aquest enllaç podeu clicar!!!


Petonets!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada