dilluns, 10 de desembre del 2012

Quina setmana...

Sí, sí... ja ho podem dir, quina setmana!!! Avui comencem una de les setmanes més importants de tot el curs. Aquesta setmana és diferent de les altres, són dies de moltes emocions, a més emocions diverses i fins i tot contràries en alguns moments.

Són dies per acabar el que estem preparant amb il·lusió, les nostres tapes, la postal, el nostre detallet nadalenc... per acabar d'assajar la gran i esperada cantada de Nadal... són per tant dies de molta feina, feina que esperem que us agradi i estem segurs que així serà perquè tal com diu la Vanessa, són les nostres feines, les nostres coses i per acabar-les tots i hem posat molt d'interès i ganes... i tant important és el resultat final com tot el que hem fet per arribar-hi.



































Potser millor un petit vídeo oi ? És de la setmana passada, però és perquè pogueu veure que ja fa dies que hi anem treballant!;)





L'escola ja fa dies però, que està immersa en l'ambient nadalenc, les decoracions de l'entrada, que haureu pogut veure que són estrelles fetes amb material reciclat... es nota l'Agenda 21 oi?, les finestres que estan engalanades amb motiu nadalencs...

Ens falta però, algú molt important i que cada any arriba amb molta gana i una mica de fred... sí, sí... falta el Tió de Nadal, però sabeu què, un ocellet ens ha dit que ja està de camí i que quan menys ens ho esperem....patapam.... aquí el tindrem! Haurem de començar a fer reserva de mandarines i també turrons o bombons... tot i que ja veurem, potser ens arriba un Tió que prefereix la fruita abans que els dolços...  

Serà un d'aquests el nostre Tió

Serà per tant una setmana d'aquelles que els grans anomenen "estressants", una miqueta només, però el que tenim clar és que si tots hi posem de la nostra part segur que serà més fàcil i dia rere dia anirem acabant tot el que ens anem proposant i aixi el diumenge 16 quan s'obrin les portes de l'escola podreu gaudir i escoltar les cançons que estem treballant amb la Laia , podreu entrar i seure a les nostres cadires... i sobretot podrem passar junts un matí d'allò més especial!!!


I per acabar us deixem aquesta cançó de Nadal una mica diferent... però molt i molt bonica!!!




Petonets!!!! 


P.D:  No volem deixar-vos sense dir-vos que avui laVanessa ha sortit de l'escola molt i molt contenta ja que hem demostrat que junts podem fer tot el que ens proposem!!! Ha estat un dia de molt intens i tots hem demostrat que ens estem fent grans, molt grans!!! 

2 comentaris: