dimarts, 11 de desembre del 2012

Seguim amb els mariners...

Un dimarts més i ja tenim moltes ganes de saber com continuarà el nostre conte viatger! La setmana passada l'Elisabet ens va sorprendre a tots amb la troballa d'un nou tresor, us enrecordeu? Els mariners van trobar un nou cofre i a dins hi havia moltes monedes que es van repartir entre ells!!!

El Marçal molt content!

Doncs avui en Marçal també ens ha sorprès amb la continuació del conte... ja que, atenció, el tresor estava maleït, sí! A partir d'aquell moment les coses no van anar massa bé, ja que van començar tempestes, terratrèmols i fins i tot el volcà que hi havia allà estava a punt d'explotar! 


Som-hi!

Ep... què em passa de pàgina!

He fet servir purpurina

Us agrada?



Per solucionar-ho van decidir anar a buscar les fades, ja que elles tenien màgia, però la seva màgia no servia de res, la maledicció era més forta... i l'únic possible per arreglar-ho era  endinsar-se al laberint misteriós i allà trobar el lloc sagrat i poder invocar al Deú de l'illa... ho aconseguiran?

El test

El dibuix 












































































 Com continuarà ens ho explicarà la Joana, a qui avui li ha tocat emportar-se la maleta!




La Joana i en Marçal

Ah! per cert, en Marçal ens ha explicat que per escriure la seva part del conte va tenir l'ajuda del seu germà, en Jofre i que el va ajudar molt a pensar com podia continuar el conte!

Apa doncs, ens veiem demà!!!

Petonets!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada