dimarts, 4 de desembre del 2012

... més claus, tresors i aventures pels mariners!

Dimarts tarda... i quins nervis, sí,  avui és el dia del conte viatger! I l'encarregada i protagonista avui és l'Elisabet,  que ha continuat el conte d'una manera molt i molt divertida i fins i tot ens ha sorprès a tots ja que fins i tot ha provat d'escriure ella soleta el seu trosset de conte, això sí, ens ha explicat que la seva mare també l'ha ajudat i que s'ha encarregat d'escriure el mateix que l'Elisabet però amb bolígraf blau!!!


Costa una miqueta obrir la maleta!

















Espereu que busco la meva pàgina

Tots ben atents!!!































El text del conte



El meu dibuix



Màxima atenció... tots tenim ganes de saber com continua el conte! Us recordeu que la Sena ens va deixar els mariners vivint al cel oi? Doncs amb l'Elisabet els mariners tornen a baixar cap a l'illa i es troben atenció... amb una altra clau que pot obrir un nou cofre que troba el mariner Pixie després de molt buscar i sabeu que hi troben dins? Una corona, no!!!! El mariner David va trobar-hi monedes i la marinera Elisabet que era molt bona les va repartir entre tots els altres mariners! Què contents es van posar tots!!! Eren rics...  i tots molts contents van tornar a pujar cap al vaixell.






































A tots ens ha agradat moltíssim el trosset de conte viatger que ha escrit l'Elisabet... cada dimarts és una sorpresa, és un moment màgic i esperat i on el silenci i el respecte pels companys és present i això és molt important, ja que a vegades ens costa una miqueta esperar el torn o escoltar, però dia rere dia anem demostrant que tenim ganes de fer-nos grans!

La setmana vinent serà en Marçal l'encarregat de fer-nos gaudir una estoneta més! Quina aventura viuran els mariners? Es trobaran les fades, trobaran un altre tresor... qui sap, totes les aventures són possibles!!!!

L'Elisabet i en Marçal

Petonets mariners!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada