dilluns, 17 de desembre del 2012

"Villancicos" i Nadales!!!

Sabíeu que les cançons que cantem per Nadal en català són les nadales? I les que cantem en castellà són els "villancicos"? Doncs sí, i el villancico que ens ha ensenyat la Patrícia aquest curs és el de...





Ho heu endevinat, el la Marimorena!!! Una cançó d'alló més divertida i nadalenca!!! Només ens faltava la pandereta i la zambomba i ja hagués semblat el dia de Nadal!!!

I parlant de cançons de Nadal, què us va semblar la nostra festa d'ahir? Va sortir tot rodó! Vau poder entrar a la classe i observar el que és el nostre espai durant la jornada a l'escola, vau poder mirar les nostres feines (alguns us vau quedar més que sorpresos en veure tot el nostre treball) i també ens vau podeu sentir cantant i dient el poema de Nadal!!! Va ser un matí emocionant  i ple de bons moments que vam poder compartir! 
Esperem que us ho passessiu tant bé com nosaltres!




Vam veure moltes i moltes camères, però tot i així si encara voleu veure més moments del dia si aneu a les imatges de la web de l'Escola podreu descobrir-ne de noves o veure els Pastorets de 5è o la Tòmbola de 2n d'ESO o fins i tot les classes dels més grans!!!

Ah! i parlant dels grans i de nadales, villancicos... els companys de 3r d'ESO han fet una felicitació de Nadal d'allò més original! No us la perdeu pas!!!  

Petonets prenadalencs!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada