dimecres, 12 de desembre del 2012

Oh tió, el gran tió!!!

Ja us hem avisat aquest matí, avui a Can Patufet teníem previst una visita d'allò més especial! Just abans de sortir del pati, ens ha semblat sentir un soroll, hem agafat la jaqueta i cap a fora hem sortit tots! Hem mirat amunt i avall però, res de res! Hem decidit llavors anar a veure els nostres companys de P3 i preguntar-los si ells havien sentit o vist alguna cosa i junts hem sortit al pati!

A la caseta? 

A dins els lavabos?







































En veure que a fora no hi havia res hem tornat a entrar cap a dins i hem anat cap al menjador... i allà tampoc!!!


Aquí res de res




Ara bé, quan tots estàvem a punt de sortir del menjador l'Amina ha sentit un cop i hem anat cap al pati i ....

... que sí, que està aquí!!!

El Tió a punt per sortir

La Martina i l'Amina encarregades d'agafar el Tió



















Quina alegria!!! Sí, el Tió estava dins la caseta, això que primer no hi era... tots hem emocionat molt! Tot eren crits i salts... però en Lluc que ha estat dels primers en veure el Tió a dins de la caseta ha vist que el Tió tenia una carta!  La Vanessa ens l'ha llegit i tots ens hem quedat sorpresos! Ens ha reconegut a tots i s'ha fixat en què hi havia nous companys a p3 i a p4!!! I ens ha dit que li agraden les mandarines, les galetes o el bombons... així queda dit!!! La Zínash ha dit que ella en té de licor i que ja li'n portarà!!! i de mandarines en Solomon avui ja en portava dues per si de cas!!! 

Hola nens i nenes ...

La carta
























































En acabar d'escoltar i contemplar el Tió molt contents i emocionats ens hem despedit fent-li un gran petó i l'hem portat fins a l'entrada, on ja el podeu  trobar i saludar!!!


Com m'agrada!!!


















Els Trens i els Vaixells amb el Tió, el gran Tió!

El deixarem aquì i així tothom el veurà!!



















Ara bé, sabeu què? En arribar a la classe hem tingut una altra visita sorpresa. Sí, ens hem trobat amb un "tionet" de Nadal! Aquest encara no pot cagar res, però sí que ens observarà i li passarà tota la informació al Tió gran!!!

L'hem trobat amb la Mica

És petitó

Ben juntets!!!












































Què us sembla? Quin matí hem tingut, ha estat un matí ple d'alegria, sorpresa, nervis... un matí d'aquells que no s'obliden!!! Ja tenim el Tió aquí, ara ja ho sabeu mandarines, galetes o bombons, el que vosaltres vulgueu, però sobretot l'hem d'alimentar!!! 

I per acabar us deixem amb un petit recull de les imatges del matí!!




Petonets!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada