dijous, 20 de desembre del 2012

Anem de sortida!!!

Quina setmana... no parem quiets!!!  Avui hem decidit anar de sortida pel barri per tal de poder gaudir de l'ambient i decoracions nadalenques!!!

Hem sortit amb els Trens i els Helicòpters i com que cada dia ens coneixem una mica més i ja tenim més confiança avui les parelles han sortit mixtes... és a dir, hem fet parelles amb els diferents grups!!! I com que els Helicòpters són els grans han estat ells els que han començat per agafar als Trens i després ja ens han agafat a nosaltres!!! 
En un primer moment tots estàvem un xic tímids amb les nostres parelles, però després les vergonyes han marxat i junts hem passat una bona estona! 


La Sena amb la Mariona, la Joana amb la Maria, l'Aleix amb la Rosa... 

La Júlia amb la Sofia, l'Amaia amb el LLuc, en Solomon amb la Lucia!












































La nostra primera parada ha estat a la plaça de la Virreina on esperàvem trobar unes paradetes obertes, però com que no ho estàvem hem anat a mirar la botiga de joguines que hi ha allà i alguns ja coneixem! Té una arbre de Nadal molt bonic i al seu costat en Pinotxo!!!


Què bonic!!!


Hem continuat el nostre passeig tot fixant-nos amb les decoracions de les botigues i les llums penjades al carrer.. realment tot està d'allò més nadalenc!!!

Oh!!! estovalles de Nadal!

Quants dolços nadalencs!


Bon Nadal

Boles i llums 






















Llums del carrer Verdi


































Fins i tot al carrer Astúries ens hem trobat una botiga de roba i de joguines i el botiguer ens ha donat un fullet amb tot de joguines... així tenim més idees per la carta dels Reis!!! Ah! i també hem trobat un tió de Nadal d'allò més original i plantes de Nadal!!!


Més idees per Reis!


Sense adonar-nos-en hem estat una bona estona caminant i en tornar a l'escola hem decidit que la millor manera per acabar era fer-nos una foto tots junts!!! Mireu quin goig que fem!!!

PATUFET!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Si voleu guadir de més imatges del matí en aquest LINK o al web de l'Escola en trobareu!!!

Petonets!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada