dilluns, 3 de desembre del 2012

Arriba desembre...

Sí, ja el tenim aquí, dissabte ja va començar un dels mesos més màgics i dolços de l'any... el mes de desembre! El mes de Nadal, Sant Esteve, els Sants Innocents, els Pastorets, de cantar moltes cançons, de menjar torrons... un més d'allò més festiu i també cal dir-ho un més on el fred cada vegada és més present. Ja ho diuen: Pel desembre, tremola el vent i l'home valent!




De moment nosaltres gràcies als abrics, bufandes, gorros i guants encara no hem tremolat pas de fred, a més a més ens esperen uns dies d'allò més plens de "feines i tasques": les tapes, les postals, el regalet de Nadal, acabar cosetes començades... per tant fred amb tanta activitat no en passarem!  
I parlant d'activitat i temps,us recordeu que a principi de curs amb en Sebastià Panarra ja vam parlar dels calendaris i de la seva utilitat per saber el dia, el mes i l'any... ho recordeu oi? Doncs atenció, perquè a part dels calendaris que tots coneixeu, en aquest mes de desembre, tenim un calendari un xic especial, un calendari que comença el dia 1, però que no acaba el dia 31, no aquest calendari només arriba fins al 25 i en alguns casos el 24! 

Doncs bé, nosaltres també hem fet el nostre propi calendari d'advent! I aprofitant que som membres de la Comissió de l'Agenda 21 hem fet servir rotlles de paper de wàter, tenint present allò diem de reciclar i reutilitzar!!!
Per començar vam pintar els rotlles de diferents colors!!! 

Pintem els rotlles!


Seguidament la Vanessa amb la nostra ajuda s'encarrega de plegar-los per la part de sota i grapar-los, ara ja no tenim un rotlle sinó que un sobre!!!
Agafem retolador, escrivim de l'1 fins al 25... però encara no s'ha acabat eh? De moment pengem tots els sobres... ah! no cal seguir cap ordre, així serà més divertit buscar el dia corresponent!!

El 5!


Per cada sobre hem pintar un dibuix relacionat amb el Nadal i hem pensat alguna paraula relacionada amb la imatge i que ens serveixi per reflexionar una miqueta sobre diferents coses!




I ara sí, es pot ben dir, que ja tenim el calendari fet!!!




I avui ja hem començat a descobrir quin dibuix s'amaga dins de cada sobret... un arbre de Nadal,  uns regals i un angelet... que ens han servit per parlar de la importància de compartir, de gaudir preparant les coses de Nadal i sobretot de l'alegria!




A veure demà qui serà l'encarregat de descobrir el dibuixet? Per cert, si us voleu entretenir i cliqueu l'enllaç que hi ha a la part inferior d'aquesta imatge  o aquí podreu descobrir un calendari d'advent online... Esperem que us agradi!


Un calendari d'advent online...


I per anar acabant us deixem un petit recull d'imatges de la preparació del nostre calendari d'advent!!!


Petonets!!!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada