diumenge, 2 de desembre del 2012

Feliç aniversari Lula!!!!



Divendres va ser el dia de la Lula, sí, la Lula ja forma part del club dels 4 i va voler celebrar amb tots els seus companys aquest dia tant i tant especial!!!
Ja de bon matí i just després del calendari la Lula va començar la seva festa quan les secretaries li van entregar la corona de color rosa i tots li vam fer els coets de colors i la vam cantar les nostres cançons d'aniversari! I com que amb la corona ja era la reina de la festa, fins i tot va ordenar una foto amb la Vanessa, sort que la Sena va oferir-se voluntària a fer la foto!!

M'agrada la corona!!!





La princesa Lula!!!





















Durant tot el dia la Lula va voler portar la corona i sentir-se com una princesa, fins que va arribar la tarda i amb ella el moment més esperat, el moment del pastís i del regals... i sabeu què? Doncs la Lula no portava un pastís sinó que en portava molts i petitets, ens va sorprendre a tots amb deliciosos cupcakes!!!

Abans... però, toca cantar!!!



La Lula està molt molt contenta i ja té ganes de berenar!


mmm... només de mirar-los ja venen ganes de menjar-se'ls tots!!! Però abans unes quantes fotos!!! 

Grup 1

Grup 2

Grup 3
Ara sí, a berenar s'ha dit!


nyam, nyam...




I abans de marxar el regal... no pot pas faltar!! 


La Lula més que contenta!!!

Esperem que la  Lula gaudís al màxim del seu dia i que entre tots es sentís d'allò més especial i feliç, que és una de les coses més i més importants!!!

Petonets!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada