dimecres, 19 de desembre del 2012

Ivan, moltes felicitats!!!

El club del quatre ja està a punt de tancar-se !!! Avui hem celebrat el penúltim aniversari abans de marxar de vacances, avui ha estat l'Ivan el que ha celebrat amb tots nosaltres que ja té 4 anys!!!


L'Ivan i els secretaris




L'Ivan ha arribat molt content a l'escola i ja des de bon matí ho hem començat a celebrar! Poder portar uan corona ens agrada molt!!! i més quan celebrem que fem 4 anys!!!






A la tarda ha arribat però, el moment més esperat i desitjat per tots, el moment del pastís i atenció, perquè aquest era molt especial... ja que l'espelma amb el quatre era de xocolata!!!


El regal



Quins nervis!!!

Ja he bufat... quina pinta aquest quatre!!! mmm!

Abans però de poder tastar aquest pastís i el quatre de xocolata l'Ivan obre el seu regal i descobreix que l'àlbum és de color groc i li encanta!!!


De quin color serà?

... de color groc! 


L'Ivan ho ha tingut tot present i per berenar fins i tot ha portat un plats molt bonics  i el pastís...mmmm!!! boníssim!!! Què us hem de dir... on hi hagi "lacasitos" i xocolata! 

Està boníssim!!!

Jo vull repetir!!!






































Ah! i a més a més ens ha donat un petit regal !!! Això sí que ens agrada! Un xupa-xup , un globus i un dinosaure!!! L'Ivan ha estat un bon amfitrió!!!

Aquestes són les vostres bossetes!!


I per acabar... a pel pastís i el quatre!!!  Moltes gràcies Ivan!!!

... no sóc massa de dolços!

M'estic menjant el quatre!!!













































Esperem que l'Ivan hagi estat avui molt i molt feliç!!!! 

Petonets i fins demà!!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada