divendres, 21 de desembre del 2012

Xulia, molta sort en el nou viatge!!!!

MIL PETONETS XULIA



Avui ha estat un matí molt emotiu per tots, però sobretot per la Xulia, ja que avui no només ens ha dit fins Bon Nadal, sinó que avui ens hem despedit d'ella ja que en començar el segon trimestre ja no la tindrem a la classe dels vaixells, sinó que estarà una mica lluny, bé, cal dir-ho estarà molt lluny! Tal com ens explica ella fa uns dies,  per arribar al seu nou destí haurà d'agafar quatre avions... Sí, sí... quatre i finalment arribarà al seu destí: Austràlia!!!
La Xulia com un koala!!!


Nosaltres ahir ja li vam fer la nostra despedida especial i cadascun de nosaltres li vam fer un dibuix i ens vam abraçar i petonejar... són d'aquells moments en què sense dir-ho la tristesa està present, és curiós ja que tot i que en el nostre rostre el somriure és present per dins hi ha alguna cosa que fa "rau rau"! Però bé, no ens volem posar tristos i només volem dir-li un cop més que esperem que la seva estada a l'Escola Patufet i en concret a la classe dels vaixells hagi estat d'allò més dolça i que s'hagi sentit com a casa i que desitgem que en aquesta aventura que està a punt d'iniciar tingui també molts bons moments i que gaudeixi cada instant i sobretot que no deixi mai de somriure!!!!! 

I com sempre diem... a vegades les paraules sobren i per tant li deixem un petit recull d'alguns moments d'aquest trimestre! Va per tu Xulia!!! 






PETONETS DE TOTS COLORS, FORMES I GUSTOS!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada