dimarts, 18 de desembre del 2012

Mariners, monedes i pintaungles màgics!!!

Tot i tenir un dia d'allò més atrafegat també hem tingut temps per compartir el nostre conte viatger, conte que cada vegada és més ric en detalls, aventures, màgia, fantasia... certament cadascun de nosaltres hi està aportant el seu toc personal!!!


Avui l'encarregada de continuar el conte ha estat a Joana, que ja ha arribat molt nerviosa i amb moltes ganes d'explicar com havia decidit continuar la història. Us enrecordeu, teníem els mariners sota un malefici després d'obrir un cofre, només hi havia una solució trobar el lloc sagrat i allà potser tot canviaria.... 


A punt per començar

Un nou cofre... 












































Doncs bé, la Joana ens ha sorprès a tots amb la seva continuació, ja que ha aparegut de nou un cofre, però atenció aquesta vegada no era pas dolent el que hi havia sinó que al contrari. Monedes, collarets pulseres i pintaungles màgics que han permès superar els problemes... i a més a més ha entrat en escena la capitana Joana que amb el seu vaixell ajuda als mariners!!! 
Quina capitana tant i tant valenta!!! Ella amb un "bomba" aconsegueix que els mariners es salvin i acabin pujant tots cap al cel amb la màgia de les fades!!!

El text







































... mireu i escolteu, la Joana ens explica el seu dibuix!!!





Tot hem volgut observar de ben aprop com cada dimarts fem el dibuix que ha fet la Joana i fins i tot algú s'ha atrevit a tocar la purpurina!!!

Toca toca...

Què bonic!!!





























I tot i que la setmana vinent estarem de vacances el conte viatger no s'atura i l'escollit avui ha estat...



L'Ivan!!!


Com continuarà el conte? Quines noves aventures viuran els mariners?  En tornar de vacances l'Ivan ens ho explica!!!


Petonets!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada