dilluns, 3 de desembre del 2012

La Fada Adalina

Aquesta tarda hem rebut una visita d'allò més especial, els companys de sisè, que ens han vingut a explicar un conte, però no un conte qualsevol, sinó que un conte solidari; La fada Adalina!

A les 15.15 ens hem reunit a p3 on també han vingut els companys de p5 i primer i junts hem esperat l'arribada dels actors i actrius de sisè!

Comencem... 

Quantes fades... 






































Quan han sortit tots ens hem quedat bocabadats... quantes fades... i l'Adalina? Sí, l'Adalina és una fada un xic especial, sabeu que li passa? Doncs que no té ales i això per una fada i més quan és la filla de la Gran Reina de les fades pot esdevenir un problema, ja que l'Adalina és una princesa que hauria de convertir-se més endavant en Reina. Mentre ella és petita no hi ha problema ja que tothom està disposat ajudar-la, però quan arriba el moment de convertir-se en Reina, les seves companyes no creuen que pugui pas ser possible, ja que per una fada les ales són molt importants, ja que en elles es troba la major part de la màgia! 
L'Adalina es queda trista i parada, què farà per sorprendre a les altres fades, com pot demostrar que ella també pot convertir-se en una bona reina?

La fada Adalina


L'Adalina, però no està sola i quan ja pensa que no hi ha solució apareixen tots els seus amics els animalets del bosc i  l'ajuden a demostrar que potser no calen ales per aconseguir el que una fada es proposa! I el que ella aconsegueix amb el l'ajuda dels altres es atrapar el primer raig del sol i convertir-lo en un llanterna que il.lumina tothom... i fer un arc de sant martí per il·luminar a la nit... tot ho aconsegueix amb el treball dels esquirols, ratolins, granotes i peixets. Ella va omplir de màgia als altres en explicar-los els seus desitjos i junt svan acosenguir-ho 


Els animalets del bosc

La màgia es troba en els amics... 






































En acabar l'obra tots ens hem quedat bocabadats i els hem fet un fort aplaudiment i després d'un torn de preguntes i reflexió hem pogut observar millor els detalls de les fades i animalets!!! Quina feinada que han tingut tots ells a preparar-se per fer-nos passar una bona estona tots junts!!! MOLTES MOLTES GRÀCIES!!!

Oh.. quines ales!!!

Més ales... 

Oh... què grans!

Una fada riallera

Els animalets del bosc


Per cert, us agradaria poder veure el conte? Doncs som-hi!!! 





Us heu quedat parats oi? Ja us ho dèiem... ha estat una tarda fantàstica!!! 

I per acabar, un copmées moltes moltes gràcies companys i companyes de sisè! Us esperem ben aviat!!!

Els "artistes"


Petonets ben màgics i recordeu, compartint i ajudant, segur que encara petons més màgics!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada