dimecres, 19 de desembre del 2012

El tió, el gran tió...

Quina setmana què portem!!! Si ahir vam poder veure al Pare Noel i al gran Patge Reial avui hem tingut trobada amb el tió, el gran tió de Nadal!!!




Després d'estar una setmana amb nosaltres ens ha semblat que ja estava prou tip i que havia arribat el moment de fer-lo cagar, però abans hem agafat el nostre tió titella i hem practicat la cançó, ja que si no cantem bé, el tió potser tampoc farà el que li toca fer!





Després de practicar una miqueta hem anat cap a la classe dels Trens i junts ens hem acabat de preparar, tots ben asseguts mentre la Patrícia passeja una mica el Tió i ens el tornem a mirar ben emocionats!!!
Aquest any, la Vanessa ens ha explicat que hi ha una novetat... sí, aquest el Tió ha decidit que enlloc de fer-nos un detallet-regal per cadascú ens en farà uns quants, però que seran per compartir i no més entre els Vaixells, sinó que seran regals per compartir també amb els nostres companys els Trens!!!
Quins nervis... ara sí, ara arriba l'hora de la veritat! Primer grup de quatre i a picar i cantar s'ha dit!!! 

Caga tió... 

A veure... 

Un carret per poder jugar a botiguers!!! Té dinerets i fruita!


Tots hem anat passant i al final a part del carret hem rebut del Tió dos cotxets, unes bitlles, una porteria i... monedes de xocolata!!!

Unes bitlles

Un cotxet...

i un altre... 

mmm!!! monedes de xocolata!!!


Què bones les monedes!!!



I sí.. així ha estat la nostra trobada amb el tió,una trobada que ens ha servit per tornar a compartir un moment amb els Trens i al mateix temps començar a treballar amb un dels valors més necessaris... aprendre a compartir!!! 
Cal dir que tots els regals han tingut molt èxit, però a la classe dels vaixells, uns quants quan hem vist la porteria se'ns ha il·luminat la mirada!!! Som "futboleros"!!! 

Una porteria!!!

Quan semblava que ja no podíem tenir més sorpreses acabem el matí dansant i cantant la cançó de Nadal que ens ha ensenyat la Cèlia, sí sí, si a castellano teníem el villancico a anglès tenim: Christmas song. 






Quin matí oi? Ja us ho dèiem al principi aquesta setmana no parem!!! I encara ens queda demà que ja sabeu que anirem de sortida pel matí a veure una miqueta el Nadal al barri i divendres que ens trobarem amb tots els companys de primària a l'edifici de Bruniquer!!! 

Ah!!! mireu mireu... 







Petonets!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada