divendres, 24 de maig del 2013

Bon viatge Gabriel!!!!

Aquest matí ha estat un matí un xic especial per a tots nosaltres! Tal com ja us vam explicar en Gabriel venia només per uns dies i la veritat és que sense adonar-nos-en aquest dies ja han passat i avui ja ens ha dit adéu!!! Sí, han estat dies molt intensos, amb tots nosaltres en Gabriel ha viscut moltes aventures i de ben segur que quan arribi a la seva escola de Suïssa tindrà molt per explicar! 

I com que nosaltres volem que ells ens recordi li hem fet un petit regal entre tots! Sí, cada vaixell li ha fet un dibuix i li hem dit alguna coseta que la Vanessa ha escrit, així cada vegada que miri els nostres dibuixos o la foto de la portada un somriure il.luminarà la seva cara! 

Els secretaris amb en Gabriel

El nostre regalet

En Gabriel amb el seu àlbum


I com el matí anava de sorpreses, petons i abraçades, en Gabriel també ens ha sorprès amb unes magdalenes boníssimes per esmorzar!!!!!


Magdalenes!!!

Està boníssima

Afegeix la llegenda


En voleu més?



On està en Gabriel?

Aquí!!! Una súper abraçada abans de marxar!!!


















Ja li hem dit al llarg d'aquest matí, però també li volem dir des d'aquí que ha estat un autèntic plaer compartir la seva estada a Barcelona i esperem que tot li vagi molt molt bé i que... que et trobarem molt a faltar!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Fins molt aviat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  

GABRIEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


PETONETS DE MOLTS MOLTS COLORS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada