divendres, 17 de maig del 2013

CAN BAJONA- 3A PART

DIA 2: DIJOUS 16 DE MAIG


El dia comença sense pluja, però amb fred, molt i molt fred!!! Només sortir de les habitacions ens sembla que enlloc de la primavera estiguem a l'hivern, per això ens preparem i calcem les botes d'aigua, aquest matí toca anar de ruta per l'obaga i hem de marxar preparats al màxim, però abans esmorzem per agafar energia: pa amb mantega, melmelada, pernil,formatge, llet amb cereals... un esmorzar "self- service!!!!

Ja estem  a punt!

L'esmorzar, el primer àpat del dia!!! 















I després d'un bon esmorzar i una estoneta de joc a caminar s'ha dit!!! Toca fer la ruta per l'obaga, és el moment de descobrir el roure màgic, de poder caminar entre blat i roselles, de poder estar en contacte directe amb la natura i fins i tot poder entrar a la mina que ens trobem pel camí! Un matí fred, però amb tot el que hem vist i caminat al final el fred s'ha oblidat!!!

La ruta per l'obaga

I després de tant caminar tenim molta gana i només arribar ja se sent una olor boníssima! A Can Bajona tenen unes grans cuineres! Avui tenim llenties, croquetes i prèssec en almibar!!! 
I com ja va sent tradició abans de dinar cantem una cançó, avui la del cuiner i seguidament: BON PROFIT!



I gairebé com per art de màgia el dia comença a aclarir-se i els núvols marxen deixant pas a un cel blau i un Sol que ens escalfa i ens permet passar una estoneta de joc i fotos molt divertit!!!

El Sol ha sortit!!

L'Ivan

En Gabriel podrà explicar moltes aventures a Suiïssa


"raperos"

El duet 


Aquesta tarda tenim els mateixos taller d'ahir, però fent canvi de grups, així tots ens haurem convertit en trapezistes, malabaristes i experts en figuretes amb globus!

El grup dels trapezistes comença la sessió fent escalfament a ritme de Blaumut!!!




I amb tot ben estirat comencen a fer equilibris!!!
Els altres dos grups tenen el repte de preparar diferents globus amb en David i preparar jocs malabars que representarem davant de tots i les senyoretes que seran les convidades especials!!! 
Amb poca estona ens convertim en experts i l'espectacle de malabars és tot un èxit!!!

JOCS MALABARS
Com que el Sol seguiex present abans del sopar avui anem al sorral i allà ens divertim amb la sorra...





A l'hora del sopar el cansament comença a ser present, però tots tenim tantes ganes de poder veure si al final podrem tornar al somriure al pallasso Jab que recuperem energies tot sopant i quan arriben les 9... sorpresa!!!

El circ Can Bajona

El pallasso Jab ha recuperat els seus colors


Ben atentes... 


En Jan ens fa passar una bona estona

Globus màgics




















I com ja va sent habitual... el dijous música i a ballar!!! Primer per escalfar fem el joc de les figures musicals, però en acabar a ballar sense parar s'ha dit i més després de veure l'alegria amb que en JAB ens canta i balla!







El dia ha estat fantàsti, fred, però fantàstic i un cop més ple de moments únics i irrepetibles!!! 

Can Bajona!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada