dilluns, 6 de maig del 2013

... el mar, el mar!!!

El mar, el mar... si, sí!!! Tal com ho llegiu, a partir d'ara seguirem treballant els animals, però donat que ja hem acabat els animals de la granja i la setmana vinent els podrem veure in situ hem començat a treballar els animals del mar i en Pere, bon coneixedor dels grups i cançons catalanes, de cop a volta a començat a cantar : el mar, el mar... i la Vanessa fans del Manel s'hi ha afegit i ha buscat la música i ja ens teniu a tots els Vaixells (mestra inclosa) convertits en pops, peixos, taurons, dofins, meduses tot entonant el mar, el mar...llalalal!!!!




Abans de ballar però, hem tingut temps de parlar una miqueta del nou tema de treball i descoberta i per fer-ho primer hem pogut mirar uns quants llibres que la Vanessa ha repartit per les taules, amb un tema comú els animals marins!

Animals marins...

Els sons del mar

Les primer paraules del mar

La primera enciclopèdia del mar


El dofí


















Els mar està ple d'animals fantàstics, els peixos, peixos de mil  colors, tamanys, formes... ens podem trobar dofins, taurons, balenes, el peix globus, pops, crancs,  cavallets i estrelles de mar... Estem segurs que igual que vam descobrir moltes coses dels animals de la granja també en descobrirem molts dels animals i la primera per alguns avui ja han començat les descobertes! Els peixos tenen el seu cos cobert d'escates i atenció ponen ous, bé no tots els animals del mar, les balenes o els  dofins són mamífers aquàtics!!! però bé, avui tot just hem començat i de moment ja en tenim prou!!! Us seguirem informant de les nostres descobertes!!!

Per acabar us deixem amb un bonic vídeo d'animals marins... 





i... el mar, el mar!!!




Petonets!!!

2 comentaris:

  1. També és bon coneixedor dels Beatles, en especial de l'època psicodèlica (Rocky Racoon, Ob-la-di, etc) :-) Darrerament, però, s'inclina més pel Jaume Sisa

    ResponElimina