divendres, 17 de maig del 2013

CAN BAJONA- 4A PART

DIA 3: DIVENDRES 17 DE MAIG DEL 2013

I sí, encara que sembli impossible ja estem a divendres, aquest matí en aixecar-nos ja hem recollit el sac i les nostres coses, cal dir que entre tots ho hem fet tot i que a l'hora de l'esmorzar ja ho teníem tot gairebé recollit, només faltava una última ullada! ;) 

El dia comença amb Sol, tot i que els monitors ja ens diuen que és possible que acabi plovent, però tot i així de moment nosaltres gaudim d'aquest inici de dia tant bonic i com no, esmorzem de valent, aquest matí tenim una de les activitats més esperades: LA GRANJA! Tots tenim moltes ganes de poder veure i tocar tots els animals, però abans de fer-ho, sabeu que hem fet? Doncs hem pujat en un carro de cavalls!!! Sí, sí, ho heu llegit bé, per uns instants ens hem convertit ens "personetes" d'altres èpoques i hem fet un passeig en el carro estirat pel " Tito" i que conduïa l'Ivan!!!! Simplement ens ha encantat!!!! Bé, només a nosaltres sinó que també a les senyoretes que han sortit a passejar una estoneta!!! 

Un passeig molt especial

Després d'aquest passeig tant especial arriba el moment d'anar cap a la granja i poder veure els conills, les ovelles, les cabres, els pollets, les gallines, els cavalls, els porquets... i la vaca Barbie, però avui no l'hem pogut veure, ja que la Barbie estava de "passeig" en un prat al costat de Can Bajona ( just en el moment de marxar l'hem pogut saludar de lluny des de l'autocar)!
Ens ho hem passat d'allò més bé tocant els pollets petitons, observant els ànecs muts, sí,sí... hi ha uns ànecs que no parlen!!!; hem tocat, agafat i fins i tot alimentat als poni Johny, a l'ase Emule, la conilla Antonieta, a les gallines, cabres, ovelles i gallines!!!  

Els animals de granja

Cal dir que un dels moments més divertits ha estat quan han deixat anar les cabres per menjar... cabres, cabres...




I sense adonar-nos-en arribem ja al final de la nostra aventura a Can Bajona,  però abans de marxar tenim una última sorpresa ( no ho direm a ningú però aquesta ha arribat de Barcelona, i ens dit que ho fet un cuiner força conegut pels vaixells, en especial pel Solomon, però... shhhttt). Doncs sí, just quan estàvem a punt de menjar tots ens hem preguntat on era el ja conegut gelat de postres de l'últim dia de convis quan tot d'una les dues "Gemmes i en David ens han sorprès amb un pastís de part d'en JAB que ha volgut donar-nos les gràcies per la nostra ajuda. Un pastís de color blau, bé blau per fora ja que en tallar-lo....






SORPRESA!!! 


Blau per fora... 

"multicolor" per dins!!!!

A en Solomon li ha resultat familiar ;) 



I ara sí, la pluja fa acte de presència just quan estem a punt de marxar, però ara jo no ens molesta, fins i tot ens agrada notar la pluja freda que ens activa per aprofitar al màxim els últims minuts i abraçar i donar els gràcies als monitors que ens han fet gaudir al màxim de cadascuna de les activitats i jocs que han preparat, que ens han ensenyat nous valors i quen ens han permès gaudir de tres dies fantàstics i que de ben segur no oblidarem!

Cap a l'autocar

Hores d'ara alguns potser ja dormen o potser encara estan explicant anècdotes, que de ben segur són moltes amb tot el que hem viscut! El que queda per dir només és que aquests tres dies tots ens hem apropat més, ens hem ajudat,  hem rigut, hem compartit jocs... i demostrat que amb il.lusió i ganes tot és possible, plogui, nevi o faci Sol i en això (il·lusionar-no)  els petits  som únics!!!

FINS DIMECRES!!!!!


MOLTS I MOLTS PETONETS!!!!!!!!!!!!!  



2 comentaris:

  1. Gràcies Vanessa per aquest resum, ens ha encantat. Han passat uns dies fantàstics que ben segur recordaran sempre(l'Ivan està molt content d'haver anat, ell s'hauria quedat encara més dies!). Moltes gràcies per fer possible aquesta aventura i per l'esforç que suposa organitzar-la. Petonets!

    ResponElimina
  2. De res!!! Gràcies a vosaltres per ajudar-me i permetre'm viure amb ells aquests tres dies tan xulos!
    PETONETS!

    ResponElimina