dimecres, 22 de maig del 2013

Tornem-hi!!!

Després d'estar tres dies junts 24 hores haver passat set dies sense veure'ns se'ns ha fet molt llarg i aquest matí tots estàvem més que contents de tornar a l'escola i seguir el nostre súper viatge!

Comencem setmana curta i ho fem amb moltes ganes de seguir aprenent i avançant i aquest matí ho hem demostrat en la sessió d'experimentació! Avui no hem fet barreges, ni canvis de colors, forma... no, avui hem treballat amb els blocs lògics de Dienes, blocs que ens han permés construir i crear de manera divertida!  

Cercles, quadrats...

...triangles i rectancles...

Fem grans construccions!






























La primera part és el moment de mirar, tocar, manipular i començar a crear tot tenint present que el segon pas serà dibuixar allò que nosaltres creem!
Tots ho fem molt concentrats i en acabar admirem les creacions dels altres. 

Un quadrat, una casa, Montmeló, un arbre...

En Gabriel molt acabant la construcció
















Us agradaria veure i escoltar el que hem fet... doncs, som-hi!




Seguidament arriba el moment de plasmar-ho gràficament i els resultats... FANTÀSTICS!!!!!!!!!!!!!!!

Unes construccions fantàstiques
Crear és divertit

Ens hem adonat que els blocs lògics ens han servit per crear i construir i entre tots hem vist que només hi havia blocs lògics de tres colors: blau, vermell i groc; que eren cercles, quadrats, triangles i rectangles i uns petits i els altres grans i també que  n'hi havia de prims i de gruixuts. La Vanessa ens ha explicat que hem arribat al que s'anomenen les propietats dels blocs lògics... aprendre sempre és molt divertit!!!!

Petonets!!!

2 comentaris: