divendres, 17 de maig del 2013

CAN BAJONA - 2A PART



DIA 1: DIMECRES 15 DE MAIG

Arribem a Can Bajona i la pluja fa acte de presència ben aviat, tot i que tenim sort i encara podem gaudir d'una primera passejada i descoberta de la casa. La majoria ens recordem de tots els racons i espais i tenim moltes ganes de veure la granja, però abans els monitors ens donen les gorres, que aquest any són de color groc i ens escriuen el nom amb lletres molt divertides! 
Sense adonar-nos-en arriba l'hora de dinar i tenim... macarrons, pollastre i plàtan. 

A punt per dinar!!!

Alguns ja hem acabat!

















Amb un dinar així ja estem preparats per superar la primera tarda! I aquesta tarda tenim malabars, trapezi i globoflexia, però abans coneixem en Jab!!! Sí!!! En Jab ens visita i ens explica que està trist perquè el seu circ no té colors i està molt trist i llavors no pot fer la seva feina com li agradaria... però si nosaltres l'ajudem està segur que recuperarà el somriure i tot tornarà a la normalitat. 

En Jab

M'ajudareu? 

Sí!!!!

I seguidament... trapezistes, equilibristes , malabars i globus!!!




La Gemma fent de trapezista

... i aquí a les teles aèries

La Lula a punt per "volar"

Fem escalfament

En Lluc fent equilibris

Globus màgics!!!

En David és una artista!














La pluja mentre fem els tallers és més que present i en acabar enlloc de poder jugar a la plaça anem a la sala gran on compartir jocs "més tranquils" i ens anem preparant pel sopar i el moment més esperat el joc de nit, que tot i la pluja farem! No podrem sortir fora, però si que dins... 


Una partida de ping-pong

Estàtues

Sopem molt... ens esperen el jocs de nit!!!

I amb els jocs de nit i la primera troballa important en la nostra cerca dels colors superem el primer dia i el cansament és més que notable i només ens queden les forces per posar-nos el pijama i rentar-nos les dent i BONA NIT!!!

Hora de somiar i ...

















... i descansar!
















1R DIA SUPERAT!!!

2 comentaris:

  1. Estem super contents de l'esforç que heu fet tots plegas perque aquestes convis sortissin bé malgrat la pluja, de tot cor FELICITATS! La Joana ha vingut encantadiiiisssssima! i soposo que com ella tots.
    Gràcies per fer una mica més feliços als nostres fills.
    MAr

    ResponElimina
  2. Gràcies a tots vosaltres!!!! Petonets!!!

    ResponElimina