dijous, 30 de maig del 2013

Noves aventures viatgeres...

Tot i que som dijous avui hem tingut conte viatger! Sí, en Solomon ens ha portat avui el conte viatger i així hem pogut saber com continuen les aventures d'aquests mariners i marineres que recordeu que estaven en una illa nova que havia sortit després de l'explosió del volcà! 

Tot apunt? 

Comencem? 

























Doncs bé, després de superar l'explosió del volcà i la formació de la nova illa els mariners van fer una festa, un festa on van menjar pastissets, jugar i fins i tot van mirar la peli del 101 Dalmàtes; després d'un dia mogut va arribar el moment d'anar a dormir,  moment en què la por va començar a estar molt present, sí, els mariners tenien por als zombies o vàmpirs que poguessin haver-hi a sota al llit i per aquest motiu van decidir que calia buscar una solució i junts van decidir que el millor era obrir unes llumetes i així ho van fer i es va adonar que el millor de tot plegat era que havien pensat junts i que el treball en equip era fantàstic!  


Tots molt atents 

Després de descansar els mariners van decidir marxar cap a Rússia ja que s'havien cansat una mica de la calor i la platja i en arribar allà... un nou tresor van trobar!!! Un resor que estava vigilat per monstres, però tranquils, al final els monstres gràcies a l'esforç dels mariners van tornar-se bons!!!

El text

L'Itziar em va ajudar!!!


Quines aventures que viuen aquests mariners? El nostre conte viatger està sent molt molt emocionant!!!  I depsrés de la part escrita el moment del dibuix!

El dibuix

Un dibuix amb gomets!

Explicacions sobre com va fer el dibuix

Això són els ulls... 








































I ara, què passarà? Com continuarà? Això ja està gairebé a punt d'acabar... només ens queden tres capítols i  de moment avui s'ha emportat el conte la Izel!!!


En Solomon i la Izel


Petonets viatgers!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada