dimecres, 8 de maig del 2013

Un toc de cola, sal i pintura...

Dimecres i tenim davant nostre un dia típic de primavera, el Sol brilla amb intensitat i poc a poc sembla que el bon temps es va instal.lant i això es percep també en la nostra roba ja que alguns/es ja comencem a ensenyar cames!!! I amb un dia tan brillant no li falta massa color, però nosaltres a experimentació hem donat un toc encara més alegre en dia d'avui!

Tot a punt... 


A la taula tenim: sal, pintura, cola... i nosaltres hi aportem unes ganes bojes de descobrir que podem fer amb tot això!
Per començar la Vanessa ens explica que necessitem aigua que barrejarem amb pintura ...

Una mica d'aigua

Remenem una miqueta
























Doncs som-hi!!! Amb la pintura "aigualida" ja ho tenim tot preparat i estem preparats per descobrir que passa amb la cola, la sal i la pintura i per començar com sempre comencem la sessió treballant en equip i el primer que toca és dibuixar amb cola, en segon lloc cal afegir-hi sal i tercer lloc el que cal simplement es donar-li color... 

Sal de colors!!!


Quines ganes de fer el nostre propi quadre!!! Sí, sí... avui la sessió d'experimentació ens recorda molt a una sessió de plàstica, però és que certament l'art és experimentar i quan experimentem també creem...
Seguim doncs amb la part d'experimentació "més individual" i cadascú fa  el seu propi quadre amb sal. Cal recordar els passos a seguir, mesurar la quantitat de cola, de sal i pintura... i sobretot sobretot gaudir al màxim de l'activitat!

El resultat final de la sessió un esclat de color, creació i experimentació fantàstic!!!


Camins, formes, flors... 


I per acabar us deixem amb un petit recull de les imatges de la sessió...






Petonets!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada