divendres, 3 de maig del 2013

Maig arribat...

Diuen que: Maig arribat, un jardí a cada prat!!! Sí, sí, ja estem al mes de maig, el mes de les flors, les olors, els colors... el mes de la primavera en majúscules!!!

El mes de maig és per nosaltres un mes d'allò més especial, estem ja practicament a la recta final del nostre viatge, però encara queda per nosaltres una de les vivències més esperades: les convis!!! Sí, ho tenim molt i molt el clar el proper 15 de maig amb la maleta preparada marxarem cap a Can Bajona, on viurem junts tres dies plens d'activitat! Aquest any com ja us haurà arribat el centre d'interès és el Circ i gràcies a la nostra ajuda en JAB, un pallasso que viu a prop de Can Bajona i que està molt trist perquè el seu circ ha perdut els colors recuperarà segurament el somriure!!! 
Can Bajona és per nosaltres la casa on retrobarem la vaca Barbie, el pony Johnny, on podrem veure els conills, galls, gallines, porquets, ovelles... sí, és on podrem veure els animals de granja que hem estat treballant al llarg d'aquests dies! 
Tots ens hem implicat al màxim i el banc de la classe està ple, molt ple de tots els contes, llibres i animalets que hem portat i que ens estan servint per poder veure il.lustrat tot el que anem treballant! Fins i tot a les finestres podeu veure galls, ovelles  o conills!


Els animals de granja


Al llarg d'aquest dies hem après paraules noves: mamífers, herbívors, carnívors, omnívors... hem après també que hi ha animals domèstics i animals salvatges, que n'hi ha alguns que viuen en grup i d'altres que estan millors sols... i que tenim animals mamífers i ocells! Els mamífers són el que neixen del ventre de la mare, es desplacen per terra, tenen pel i 4 potes: la vaca, el conill, el porc, el cavall, el gos, el gat, l'ovella... i els ocells són el que neixen d'ous, poden desplaçar-se per terra o per l'aigua, tenen dues ales i dues potes i el seu cos està recobert de plomes: el gall, la gallina, els ànecs, les oques... 
Es pot ben dir que ja som gairebé experts en el tema!!! Sense problema us classifiquem els animals!!! 

Els porquets

Gossos


Galls i gallines

Cavalls

Ovelles i cabres

Vaques


No tan sols classifiquem sinó que també hem après cançons i endivinalles d'animals de la granja i avui hem començat un porquet d'allò més original... la setmana vinent us el presentarem! 

Un porquet molt divertit... 



Ah! i per acabar aquest cap de setmana tindran companyia a casa... 


La Izel, la Martina, la Sena i en Gabriel!!!

Doncs, ja sabeu, bon cap de setmana!!!

Petonets!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada