dijous, 2 de maig del 2013

De què fa gust la lluna?

La lluna deu ser dolça com  la mel o salada com el mar?  Aix! si poguessim tastar un trosset de lluna... això és el que pensaven de des feia molt de temps els animals protagonistes de la història que hem conegut aquesta tarda: la tortuga, l'elefant, el lleó, la zebra, la girafa, la guineu, el mico i el ratolí. 




Només en volien tastar un trosset i tot que cada nit s'estiraven i s'estiraven no arribaven mai a tocar-la. Un dia però , la tortuga va tenir una gran idea: pujar a la muntanya més alta que hi havia allà i així segurament podria tocar i tastar la lluna, però ella no sola no va poder-ho fer, però no es va pas rendir, va tenir una altra dia brillant: si t'enfiles a la meva esquena, potser arribarem a tocar la lluna- li va dir a l'elefant. Veient que ells dos no podien a partir d'aquí aniran apareixent tots els altres animals... la missió sembla impossible, ja que mentre ells s'estiren amunt, la Lluna per divertir-se també decideix anar pujant, fins que en veure el ratoli tan i tan petit i ja una mica cansada decideix quedar-se quieta i llavors.... NYAM!!! Sí, el ratolí finalment va poder fer una mossegadeta a la lluna! El treball en equip havia fet efecte i com que tots s'havien esforçat molt i molt el trosset de lluna també va ser compartit i sabeu el més interessant, doncs que cadascú trobava un gust diferent a la lluna!!! i sabeu un altra cosa, els peixos, en veure tot el treball dels animals es queden d'allà més perplexos, a l'aigua també hi ha la lluna i és molt més fàcil de tocar! ;) 

Quin conte tan i tan divertit!!! Tots ens em imaginat menjant-nos un trosset de lluna i igual que els animals del conte, per uns seria dolça, pels altres salada...  però com sempre i ja us ho podeu imaginar hem volgut anar una miqueta més enllà! Ens hem adonat que la lluna al llarg de la història està contenta i trista, sí, mentre va pujant quan volen tocar-la somriu, pèro quan el ratolí la fa una mossegada canvi i el seu somriure desapareix i podem percebre com els llavis baixen cap a baix, la lluna s'entristeix! 
Hem parlat també del treball en equip ja que els animals arriben a tastar a lluna perquè tots junts s'esforcen i s'ajuden, segurament si entre ells no hi hagués hagut aquesta actitud el final del conte hauria estat un altre i això és també el que passa en ocasions amb nosaltres, tot i que a vegades encara ens costa una mica això de treballar junts, escoltar-nos... però bé, el que compta són les ganes de fer-ho i avançar i els vaixells estem un viatge on avançar i millorar és una part de l'equipatge!!!

Aprofitant que la Vanessa havia portat uns titelles del conte hem decidit que entre tots podríem explicar i representar de nou el conte! Per començar entre tots fem una lluna i la muntanya!!! 


Puntets!!!

Uns quant puntets més... 

Gairebé acabada!!!

I ara la muntanya!





























Ara només ens queda preparar-ho tot i escollir "els titellaires"...

Tot a punt!!!


Ens hem preparat de manera molt "conscient" i fins i tot hem tingut una presentadora de l'espectacle...






Esteu preparats? Demanem disculpes per alguns problemes tècnics en algun moment, però ja ha sabeu són coses del directe ;)!





I ara que la lluna ja llueix, us preguntem: i per vosaltres de què faria gust la lluna si la poguessiu tastar?


Petonets!!! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada