divendres, 24 de maig del 2013

Crancs, estrelles de mar i peixos globus!!!

Vosaltres sabíeu que les estrelles de mar poden ser de molts colors? o bé que tenim crancs de color tarongós, vermellós o fins tot de colors més foscos? o que el peix globus davant del perill s'infla per semblar més gros i que és d'un color verdós,  marró o gris? Doncs bé, nosaltres aquest dies hem continuat treballant i descobrint coses noves del fons marí i aquesta tarda a plàstica hem fet uns crancs, peixos globus i estrelles d'allò més xulos!!! 


Una estrella de mar

Un cranc

El peix globus






























Doncs bé, aquesta tarda hem organitzat la classe com si fossin tres espais i ens hem anat movent en funció de la feina que anàvem fent: colaig, ceres, tisores... 


Fem un trencaclosques amb el peix globus

Colaig de boletes i ceres pel cranc

Onades a l'estrella de mar

Fem boletes

Ens falta paper... 

Concentració al màxim!













































Us agradaria veure'ns...




Tots hem anat passant per les diferents taules i hem anat treballant de manera autònoma, es nota que ens anem fent grans!!!  El resultat final  de tot el nostre treball com sempre diem més que fantàstic... mireu, mireu!

Un racó molt marítim!!! 


I per acabar la tarda sorpresa... la Granoteta Viatgera, la Mica, la Clara, en Nuc i la Ratolina ballarina ens han deixat bocabadats!!! Aquest cap de setmana tindran visita... 

La Mica a casa de la Lula

La Ratolina a casa de l'Ivan

La Granoteta a casa de la Mónica 

La Clara i en Nuc a casa de la Joana























I gràcies a la Paqui, la nostra súper monitora del menjador tenim cargols que estem observant i cuidant i avui la Candela se'ls ha emportat a casa per cuidar-los durant el cap de setmana!!!!

Els nostres cargolets

La Candela amb el cargols





















Bon cap de setmana!!!!!
PETONETS!!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada