dimecres, 29 de maig del 2013

Creem amb els blocs lògics

Ja som dimecres!!! Els dies passen tan ràpid que sense adonar-nos-en ja som a la meitat de la setmana i aquestes alçades de curs ja tenim molt clar que els dimecres tenim informàtica i experimentació i avui com no podia ser d'una altrea manera hem passat una estoneta d'allò més divertida! Avui no hem fet barreges, ni canvis de color o forma... la sessió d'avui ha estat una sessió de "lògica", bé, una sessió de blocs lògics, blocs amb els quals hem posat en joc la capacitat de crear i reproduir en paper, sí,si... en certa manera hem fet una mica d'arquitectes. 

Per començar primer de tot observem els blocs lògics que ja coneixem, però anem una mica més enllà i ens adonem que tenim quadrats, triangles, rectangles i cercles i que poden ser de color groc, blau o vermell, grans o petits i prims o gruixuts!!!!


Els blocs lògics


Amb els atributs clars comença la primera part de la sessió, la creació: amb els blocs lògics hem de crear quelcom, el que nosaltres vulguem!

Cases, cotxes...

S'aguantarà?

Un coet? 





























Us agradaria saber que hem creat? Escolteu, escolteu?






En acabar tots, hem pogut mirar i observar les creacions de tots i molt important, hem pogut descobrir que tots portem un petit arquitecte dins!



Què bonic!

Quantes formes!!!





































La segona de la part de la sessió és més "gràfica", sí, després de crear i construir arriba el moment de plasmar-ho en el paper i així ho hem fet... simplement espectacular!!!

Primer dibuixem

Després pintem



































Els resultats finals...


Futurs arquitectes...

i enginyers!!!



Una sessió d'allò més geomètrica!!! 

Petonets de moltes formes!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada