divendres, 17 de maig del 2013

CAN BAJONA 2013 -1A PART


Ni el fred ni la pluja ens han impedit gaudir al màxim d'aquest tres dies, tres dies plens de bons moments, tres dies plens d'anècdotes, històries, aventures i moltes emocions!!! Hores d'ara ja podem dir que hem gaudit al màxim de la nostra estada a Can Bajona!

Can Bajona 2013

Com ja us anirem explicant i podreu veure en les fotos que la càmera indiscreta va captar hem passat tres dies d'allà més divertits i plens d'activitats que hem compartit amb els companys de P3 i P5 i on hem comptat amb uns súper monitors, la Gemma, en David i l'altra Gemma! Amb ells tres i la presència freqüent de les mestres hem gaudit del món del circ! Com ja us vam explicar aquest any el centre d'interès era el món del circ i concretament del pallasso JAB, un pallasso que està molt trist perquè ha perdut els colors i que amb la nostra ajuda al final i com podreu veure més endavant recupera el somriure i els colors!!!

Per tal d'agilitzar i explicar-vos el més important hem decidit que farem un mini diari dels tres dies on us explicarem el que hem anat fent!!!

Per veure totes les imatges cliqueu  AQUÍ o bé a la WEB de l'Escola!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada