dilluns, 13 de maig del 2013

La maleta de convis!!!!

Avui comencem la tercera setmana del mes de maig i tots els vaixells tenim molt clara una cosa, aquesta setmana és una de les més esperades de l'any, ha arribat la setmana de convis!!!!!

Sí, tots estem especialment emocionats, una barreja d'alegria, sorpresa i nervis! La majoria ja hem començat a preparar el que necessitem per marxar cap a CAN BAJONA on com ja sabeu passarem tres dies junts, tres dies plens d'activitats i aventures que ens permetren seguir omplint la nostra motxilla de viatge i parlant de motxilla avui els vaixells n'hem preparat una, bé, enlloc de motxilla hem fer servir maleta i el més divertit és que ha estat entre tots que l'hem anat omplint, així quan la fem a casa ja sabrem que és el que necessitem!!!



Per començar aquest matí la Vanessa ens ha sorprès a tots amb un feina d'allò més xula: Què posarem dins la maleta? Ella s'ha encarregat de llegir la llista de coses i nosaltres hem pintat i decorat la motxilla i les coses que hi havia... 

La cinta rosa que no hi falti!!!

Doncs bé, aquesta tarda a l'hora de plàstica ens hem trobat amb una maleta gegant dibuixada, però sense res a dins, només fulls blancs... potser seria bo que l'omplissim entre tots hem dit i així ho hem fet! Hem recordat tot el que es necessita, la llanterna com us deveu imaginar és una de les protagonistes,  i ens hem repartit per fer dibuixar-ho.

Som-hi!!! 


Ens voleu veure, mireu,mireu!!! 







Cadascú ha dibuixat el que li ha tocat i quan hem acabat entre tots hem anat enganxant cada cosa a la maleta, seguint evidentment un ordre, les coses no es poden deixar de qualsevol manera, cal que en fer la maleta tot estigui ben plegadet i marcat! Per marxar aquest tres dies tal com anireu veint necessitem les mudes de roba pel dijous, divendres i l'extra per si un cas, el necesser, la jaqueta, les sabates de recanvi, el sac de dormir, el ninot de peluix que més ens agrada, la cantimplora, la bossa per la roba bruta... La cinta de color rosa que demà ens donarà la Vanessa, cinta que hem de lligar a la maleta o motxilla, ja que es el nostre color, així quan arribem a Can Bajona i ens classifiquin les motxilles serà més fàcil!

Sabates de recanvi

El necesser

Tots treballant molt concentrats

La taula de la nit: sac de dormir, pijama i peluix































La bossa de la roba bruta

El pijama




















Entre tots hem fet una bona feina i la maleta ha quedat perfecta... ah! i a la maleta sabeu què es el que no pot faltar-hi?  




Sí, ho heu llegit bé, a part de tot el que hi posem dins, calen moltes ganes de passar-ho bé!!!!  I encara que plogui com està previst els vaixells marxem amb un somriure als llavis i amb ganes de compartir tres dies fantàstics!!! 






 I per acabar us deixem amb una presentació per acabar de recordar-vos tot el que necessitem per marxar, tot i que amb la súper maleta que hem fet segurament ja no caldrà ni consultar-ho!!! ;) però per si de cas aquí ho teniu, heu d'anar clicant  i s'aniran obrint les pantalles!





Descanseu molt molt!!!!

 Petonets i fins demà!!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada