dimarts, 14 de maig del 2013

I demà... CAP A CAN BAJONA!!!!

Plogui, faci sol, fred o calor demà sí o sí marxem de convis!!! Els vaixells tot i la pluja i fred que sembla que tindrem present aquest tres dies tenim moltes ganes de marxar i gaudir de tres dies diferents, de tres dies on compartirem les 24 hores, de tres dies plens de rialles i emocions, moltes emocions i de moments que únics i irrepetibles, moments que de ben segur recordarem encara que passi el temps, moments que ens permetran seguir fent-nos grans i omplir la nostra motxilla personal!

Hores d'ara la majoria ja estem a llit descansant i agafant molta energia ja que un cop allà serà un no parar i l'activitat començarà gairebé només baixar de l'autocar, quan els monitors ens rebin i ens donin les esperades gorres i poguem conèixer en Jab, tornar a veure la vaca Barbie, el pony Johny, les cabres, gallines... bé, tots els animals de granja que tindrem la sort de poder veure en directe!

Ara ja només en queda recordar-vos que poseu la cinta de color rosa amb el nom que la Vanessa ens ha donat avui ja que estem segur que la maleta està més que ben feta...ah! i recordeu no us deixeu les ganes de passar-ho molt i molt bé!!!


Tot apunt!!!

Ens veiem demà!!!!

Petonets!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada