dijous, 23 de maig del 2013

Més aventures al mar!!!

Tot i que no és dimarts avui hem tingut una nova entrega del nostre conte viatger, un conte ple d'aventures!!! L'encarregat de fer-nos passar una bona estona ha estat en Gabriel!

Tots  apunt?

Comencem?




L'altre dia amb la Lula ens vam quedar que finalment els mariners i marineres amb l'ajuda del dofí havien trobat els tres ous de drac i els havien portat a la cova! Tot era alegria ja que els ous van acabar de trencar-se i van sortir tres bonics dracs!
Doncs bé, com us podeu imaginar les aventures segueixen sense parar i enmig de tanta felicitat els mariners i marineres, el dofí i el drac amb els seus petitons han viscut una de les aventures més sorprenents.... tranquil, això sí, amb un final feliç!
Tot d'una dins la cova es van començar a sentir uns sorolls i el dofí va avisar que havien de sortir corrents... era el volcà que va explotar i tot va començar a enfonsar-se... sí, sí, un altre mar va aparèixer un altre mar i els mariners, el dofí i el drac amb els petits també van enfonsar-se i en arribar al fons del mar es van trobar amb un tauró, un tauró de dents afilades i brillants... què... tranquils va ajudar als vaixells! El tauró era molt i molt bo i va retornar-los a tots a la nova illa que havia sortit a partir del volcà!

Els mariners contents aplaudeixen

El text
























































En el dibuix el Gabriel ens ho detallat tot tot...



El drac, el dofí, el vaixell, el volcà, l'illa i el cofre

El dibuix




































Us agrada?

Què bonic!!!
























Què passarà a la nova illa? Trobaran noves aventures? Això ens ho explicarà en... SOLOMON!!!

En Solomon i en Gabriel


Petonets!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada